• Fresco
Tactic PVS-14 Stil Digital Night Vision Pentru Vânătoare Negru Culoare Bronz OS27-0008

Tactic PVS-14 Stil Digital Night Vision Pentru Vânătoare Negru Culoare Bronz OS27-0008

RON 626.00
RON 711.56
Bunuri
En la tienda


PVS-14 Stil Digital Night Vision Pentru Vânătoare
Viziune de noapte este un instrument electronic de precizie folosit pentru a observa țintă în noapte și amurg. În scopul de a satisface într-o lumină foarte scăzută intensitate, viziune de noapte cu infraroșu iradiere sursă de lumină, porniți comutatorul de alimentare, puteți regla luminozitatea sa de comutare. OP-168 este o zi și noapte de noapte viziune vine cu infraroșu iradiate sursă de lumină. Sub luminoase și lumină slabă arată culoarea în timp ce imaginile alb-negru imagine în întuneric. OP-168 propria infraroșu iradiere sursă de lumină dispozitiv,în funcție de utilizarea de mediu poate fi obligat a deschide sau a închide, și poate, în funcție de mediul luminozitatea manual regulamentul nevoie de cele mai bune condiții. OP-168 brevet"o pasă cheie"de design, un comutator pentru a utiliza foarte simplu, convenabil, ușor de rotație, se poate deschide de noapte viziune ochelari de protecție, rotiți încet, ușor să se adapteze la radiații sursă de lumină dispozitiv. Magnificare : 2 X Obiectiv : 28mm Câmp de vedere : 6.4°C pupila de Ieșire diametru : 14mm Ochii oală distanta : 15mm Vseibility gama de reglare : ±5°C Minim distanța de observație : 0,8 mm, în măsura în noaptea distanța de vizualizare : >200m Senzor : 1/4"CMOS rezolutie Orizontala : 420lines dispozitiv de Afișare : LED Rezolutie : 330x224 pixel dispozitiv de Iluminat : 1 R CONDUS Centrul de undă : 850mm tensiune de Lucru : DV 3 V Construit în putere : baterie AA Baterie rezistenta : 1.5/2.5 h (1 R PE/1 R OFF) Întrerupător : 1. Comutatorul de alimentare 2. Infared iluminare Luminozitate regulamentul 3.Forțat comutator iluminare infrarosu. Greutate : 260g(fara baterie) ATTN : Toate vremurile noastre, nu furnizată de baterie. Este doar pentru referință. Cer înțelegere.
1.Elementul vor fi livrate cât mai curând posibil după verificarea plății
2. Fiecare client vă rugăm să asigurați-vă că destinatarii, adrese și telefon de contact, ne trimite să confirmat adresa.
3. Elementul nu va fi expediate la sfârșit de săptămână și de sărbători , vă rugăm să ia atenție la avizierul despre vacanță.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt numai pentru referință. Toate produsele noastre nu oferă bateriei. Bateria arată numai pentru referință
5. Modul de transport maritim care nu poate alegerea ta cale. Vom cândva alege cel mai bun mod pentru tine în funcție de țară și de transport maritim internațional situație prin China Post Air Mail, hong kong Air Mail și Epacket
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la trimiterea pachetului, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și feedback-ul cat mai repede posibil.
1.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, ne-ar trebui probabil să accepte pachetul de retur in ambalajul original. Cu toate acestea, tur-retur costul de transport maritim ar trebui să suporte de unul singur.
2. Dacă elementul este greșit sau nu locul de muncă, pls trimite-ne fotografie și vedio la adresa de e-mail [email protected] După verificarea pachetului, vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne ofere transport număr de urmărire.
4 După ce vom primi coletul de retur, vom rambursare completă sau trimite unul nou pentru tine.
Lucram numai 5 zile (de luni până VINERI de la 8 : 30 AM - 6 : 00 PM EST) - o săptămână.
Dacă doriți urgent să ne contactați, pls lasa un mesaj pentru noi. În timp ce lucrăm, vom feedback-ul de la tine cât mai curând posibil.
Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele sunt extrem de importante pentru noi. După ce ai face confirma a primi pachetul, pls, de asemenea, dă-ne de evaluare

Caracteristicile produsului

Numărul De Model:
OS27-0008
Tensiune De Operare:
3V
Eficientă Vizuală La Distanță:
10 la 200
Mărire:
2X
Dimensiune:
00
Nume De Brand:
canis latrans
Baterie:
Baterie
Greutate:
065kg
Infraroșu Ray Lansator De Tip:
Un Singur Emitator
Tip:
Monocular

Produse conexe