• Fresco
EE suport 100pc 5 7.5 10 15 20 25 Automobile Lama de Siguranțe Sortiment Set Masina Auto Camion de ATM-uri Cu Cutie XY01

EE suport 100pc 5 7.5 10 15 20 25 Automobile Lama de Siguranțe Sortiment Set Masina Auto Camion de ATM-uri Cu Cutie XY01

RON 30.00
RON 31.96
Bunuri
En la tienda


Descriere :
Zinc placat cu spade
Coduri de culori pentru identificarea ușoară
Ușor de use Suitable pentru autoturisme, motociclete ,acasă, aplicații industriale și așa mai departe
Populare dimensiune : 5 Amp/7.5 Amp/10 Amp/15 Amp/20 Amp/25 Amp/30 Amp
Pachetul include :
10pc 5 AMP
10pc 7.5 AMP
10pc 10 AMP
10pc 15 AMP
20pc 20 AMP
20pc 25 AMP
20pc 30 AMP
1 X cutie de Plastic
Produsul Arata :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile produsului

Înălțime Element:
0.3cm
Nume De Brand:
EE suport
Numele Modelului:
CXFUASE05H
Lățime Produs:
1.1cm
An:
2016
Caracteristici Speciale:
automobile cutia de siguranțe
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
1.306cm
Tip De Material:
plastic + metal
Articol Diametru:
1.1cm
Articol Greutate:
0.12kg

Produse conexe