• Fresco
EE suport 5Pcs 10 Ecartament ATC clemă W/ SIGURANȚĂ ÎN LINIE AWG Sârmă de Cupru 12V Lama Universale Accesorii Auto XY01

EE suport 5Pcs 10 Ecartament ATC clemă W/ SIGURANȚĂ ÎN LINIE AWG Sârmă de Cupru 12V Lama Universale Accesorii Auto XY01

RON 39.00
RON 41.96
Bunuri
En la tienda


Descriere :
Această listă este pentru un pachet de 1 brand nou ATC 10 ecartament suportul de siguranțe.
Acest suport de siguranțe este conectat printr-o buclă de 10 ecartament sârmă.
Arata grozav si un plus de protecție pentru orice sistem
Caracteristici :
2 PC TITULAR
ATC CLEMĂ
10 ECARTAMENT SÂRMĂ DE PLUMB
PUTERE ATC INLINE CLEMĂ
Cu 15 AMP Siguranță
Pachetul Include :
5 X Clemă
5 X 15 Amp Siguranță
Produsul Arata :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile produsului

Înălțime Element:
0cm
Nume De Brand:
EE suport
Numele Modelului:
CXFUASE02B
Lățime Produs:
0cm
An:
2016
Caracteristici Speciale:
Siguranța
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
0cm
Tip De Material:
plastic + metal
Articol Diametru:
0cm
Articol Greutate:
0.17kg

Produse conexe