• Fresco
Fantezie Penis Gonflabil Costum De Lux Penis Petrecere De Halloween Pentru Adulti Barbati Cosplay Roz Maro Penis Amuzant De Halloween Salopeta Cadou

Fantezie Penis Gonflabil Costum De Lux Penis Petrecere De Halloween Pentru Adulti Barbati Cosplay Roz Maro Penis Amuzant De Halloween Salopeta Cadou

RON 99.96
Bunuri
En la tienda


O Mărime se potrivește pentru cele mai multe.
Daca comandati mai mult de 20 de seturi,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe reduceri.
DESCRIERE : Alege Între 5 Culori Diferite Adult Clean Costum Gonflabil Sufla Culoare Corp Plin Costum Salopeta Include :
Costum gonflabil cu atașat ventilator și bateria, mască, mănuși și șosete.
Necesita si nu include 4 baterii AA.
Alegeți dintre Albastru, Rosu, Verde, Violet, Rose.
Mare pentru a face propriul dvs. de super-erou sau pentru tinuta scopuri. Le puteți folosi pentru o Convenție personaj, personaj Anime, Cosplay, un Fan Expo, construirea propriul erou, construirea propriul personaj negativ, doar ca simt de material și mult mai mult.
Spandex Produs Avertisment : vă Rugăm să păstrați departe de foc pentru că spandex este inflamabil. Acest articol conține un spandex plasă care acoperă fața, ochii, urechile și gura precum și mâinile și picioarele. Acest lucru poate limita vizibilitatea, respirație și alte simțuri care pot fi periculoase, dacă se utilizează în mod necorespunzător sau în situații care necesită atenția dumneavoastră. Nu purta acest produs în timp ce conduceți, mersul pe bicicleta, mașini de operare, în timp ce în stare de ebrietate sau alte activități similare care pot fi periculoase, cu simturi limitate. Nu purta masca cap în timp ce umed sau în timp ce înot.

Caracteristicile produsului

Dimensiune:
One Size
Utilizare Specială:
Costume
Numărul De Model:
Anycos
Nume De Brand:
COSMORE
Numele Departamentului:
Adult
Tip De Sursă:
vacanta
Gen:
Unisex
Tip De Element:
Seturi
Componente:
Salopete & Salopetă
Caractere:
Costum Gonflabil
Material:
Spandex

Produse conexe