• Fresco
Shijian Săbii Complet Manual Samurai Katana Full Tang Lut Temperat Blade Muchie Ascuțită Epocă Sabie Japoneză Metal Acasă Dec

Shijian Săbii Complet Manual Samurai Katana Full Tang Lut Temperat Blade Muchie Ascuțită Epocă Sabie Japoneză Metal Acasă Dec

RON 713.00
RON 810.00
Bunuri
En la tienda


Lungime totală : 103cm/40.6 inch material Lamă : Mangan s teel lama, electropalted violet
Lungimea lamei : 70cm/27.6 inch Tsuba : Fier
Mâner lungime : 30cm/11.8 inch Habaki : Alamă
Latime lama : 3,2 cm/1.25 inch Seppa : de Înaltă Calitate din Alama
Lama grosime : 0,7 cm/0.28 inch Menuki : Alamă
Tang : Full tang Fuchi& Kashira : Alamă
Sânge groove : de Înaltă calitate bună Ito : Sintetic mătase
Claritatea : Sharp Sageo : Sintetic Gros De Mătase
Rayskin : Autentic rayskin Saya : lemn Tare
LAMA : este damasc pliat oțel lut temperat lama, pliat de 15 ori, 32768 straturi. Argila temperament procedura este foarte complicată, și modul în care folosim este vechi de lut temperament ambarcațiuni.lama va fi pus deoparte ca 2,una este partea din spate a lamei, iar celălalt este marginea tăiată parte.partea din spate va fi lipi cu lut și cealaltă parte va fi acoperită de praf și alte amestec care este protejată ca o rețetă secretă.pentru diferite grosimi de partea din spate a lamei și marginea tăiată parte,și diferite de lut și noroi în amestec,atunci când lama de răcire să fie aceeași temperatură scăzută, în același timp, după încălzire de temperatură ridicată,care este motivul pentru care lama are un radian,și există un lut temperament val linie. Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie. aceasta sabie este suficient de puternic pentru a trece printr-un gros de bambus copac cu o singură lovitură încă destul de ascutite pentru a felie de hârtie.
TSUKA : La Tsuka (mâner) este realizat din lemn de esență tare (mai larg la cele 2 capete și mai subțire în mijlocul mânerului),înfășurată strâns peste reale Samegawa (Ray piele) cu mătase Ito. La Fuchi (maneca) și Kashira (buttcap) sunt realizate din barss. Tang de sabie este asigurată de două Mekugi (cuie). Două Menuki (ornamente) sunt pe fiecare parte a Tsuka.
TSUBA : "tsuba" este folosit pentru a proteja mâna de alunecare pe lamă în timpul tirant.
HABAKI(lama de guler) : este o bucată de alamă de construcție. principalul punct de habaki este de a face saya strâns cu lama,asa este normal, dacă nu există zgârietură.
SEPPAS(spacer) : Două Seppas asigura Tsuba (dacă tsuba nu este atât de strâns după o lungă perioadă de timp,se poate desface sabia și a pus mai seppas acolo).
SAYA : saya (teaca) de sabie este realizat din lemn de esenta tare, legat cu Sageo alamă Kurigaga (buton) din teacă.
Cald Prompt 1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare. Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri. Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra. Vă mulțumesc ! 2. Imaginile ne arată sunt 100% Reale Obiect Fotografie . 3. Ca toate săbiile noastre sunt pe deplin realizate manual, 1`2 cm diferă pot fi existat. *Pachetul include : 1.asamblate sabie cu saya (dar sabia standul nu este inclus) 2.o sabie sac (culoarea este trimis de aleatoriu,gratuit, cadou, nici o garanție de returnare sau de schimb)
Aveți posibilitatea să proiectați propria sabie. Doar vă rugăm să ne lăsați o notă despre accesorii cerințele și vom pregăti săbii în funcție de nevoile dumneavoastră.
Dacă unele taxă suplimentară ar trebui să fie încărcat, te rog, nu face plata în primul rând atunci când comanda. Vom modifica prețul pentru tine, și atunci sunt necesare pentru a finaliza plata.
Gratuit de Fier Tsuba pentru Alegerea
Gratuit Ito/Sageo pentru Alegerea
Vom păstra ito și sagoe aceeași culoare.
Vă rugăm să rețineți noi, care este pentru ito și care este pentru sageo atunci când face comanda în cazul în care doriți să modificați, apoi, în diferite culori.
Gratuit Thich Sageo pentru Alegerea
Gratuit Rayskin pentru Alegerea
Gratuit Saya pentru Alegerea
1. Timp de preparare : avem nevoie de 2`5 zile lucrătoare pentru a pregăti sabia dacă nu există personalizare despre asta. Mai mult timp va fi necesară în cazul în care sabia este personalizat.
2. Toate săbiile vor fi expediate prin EMS. Acesta este singurul mod de transport care poate livra săbii.
3. Cumpărătorilor Informații-noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Cu toate acestea, uneori internațională de livrare este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă rugăm să rețineți că noi nu nava la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile naționale.
Longquan este original, în loc de sabia și celadon (ware). Este renumit acasă și în străinătate pentru producția de Longquan săbii. Pe bază de 2600 de ani'traditional sabia cultura de Longquan, compania noastră a moștenit și sunt în curs de dezvoltare ancestral sabia-forjare ambarcațiuni, absorbit meritul de alți colegi, și alege cele mai bune materiale pentru a crea săbii de peste 20 de proceduri de lucru, cum ar fi ciocanul, lopata, depunerea, gravură, călire, lustruire, etc. Este renumit pentru caracteristicile distinctive "tenace și ascuțite, cuplu duritate cu moliciune, amenințând lama strălucitoare, modele deosebite si accesorii"
Multumesc pentru așteptări mari și de sprijin de la clienții noștri. Noi niciodată nu va va dezamagi orice sabie-iubitor și clienții noștri. Între timp, ne străduim să facem fiecare sabia să fie excelent, cu eforturi reînnoite, ceea perfecțiune mai perfectă, și de a întâlni toți clienții'satisfactions.
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , ne va da $3 REDUCERE pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre

Caracteristicile produsului

Nume De Brand:
SHI JIAN
Tema:
Sport
Caracteristică Regională:
Japonia
Material:
Metal
Stil:
Arta Populara
is_customized:
Yes
stil de sabie:
katana
tang:
full tang
sânge groove:
bo-hi
Materialul Lama:
pliat oțel lut temperat
Claritatea:
SHARP
hamon:
pliat hamon
Utilizarea:
Metal Decor Acasă/practică
Habaki:
Bass habaki
Numărul De Model:
791

Produse conexe