• Fresco
DC-DC Step-UP de Alimentare Stimula Convertor de Tensiune Regulator module de Rapel Circuit 3V 5V 1A Mai mare Eficiență 96%

DC-DC Step-UP de Alimentare Stimula Convertor de Tensiune Regulator module de Rapel Circuit 3V 5V 1A Mai mare Eficiență 96%

RON 3.36
Bunuri
En la tienda


Bine ati venit la Magazinul nostru
* Element Descriere DC-DC Step-UP de Alimentare Stimula Convertor de Tensiune Regulator module de Rapel Circuit 3 V 5 V 1 A Mai mare Eficiență 96%
1 : originale NOI, importate de chips-uri, și extinderea fluxului de MOS, cu siguranta nu chips-uri de casă.
2 : se extindă la puterea nominală de ieșire curent de 1 A, maxim poate fi de iesire 1.5 a, 2 A diode Schottky cu ajutorul balanței de reîncărcare.
3 : Un nou program de proiectare, design de circuit nu are nevoie electrolitice și condensatoare cu tantal (condensator electrolitic viața este scurtă, există un risc de explozie condensatoare cu tantal) Acum folosit pe circuitele cu high-end condensator ceramic (MCC) de 3 stele.
Unda este foarte scăzută, de doar câteva zeci de milivolți, mulți colegi au ajuns la un 500 m V unda mare, echipamentul va provoca un invizibil prejudiciu, grav lucru va duce la anormale sau deteriorate echipamente.
4 : La fel cu un indicator de încărcare și indicația de tensiune (atunci când tensiunea bateriei este mai mică decât 2.7 V, cu un indicator de încărcare în acest caz se va stinge atunci când tensiunea bateriei este mai mare de 2.7 V cu o sarcină atunci când indicatorul luminos, fără a o încărca atunci când lumina micro - Liang)
5 : Ultra -small size, 14.1 * 18.8 * 5.5 mm
6 : Circuitul de eficiență de conversie, randament ridicat de peste 90% din timp, eficiența de o singură baterie de litiu este, de asemenea, mai mult de 80% minim, spre deosebire de unii colegi de eficiență este de numai 60-70% eficienta.
7 : Introduceți low-power protecție polaritate inversă, dacă ai bord de protecție a bateriei cu o 2 A putere de intrare atunci când ai inversat polaritatea, protecția bord va proteja, să acorde o atenție atunci când nu există nici o protecție de bord sau curentul de intrare este mai mare decât 2 A, intrare protecție la inversarea polarității va eșua, duce la deteriorarea modulului, amintiți-vă.
8 : Ultra-Low-Curent de Repaus, cea mai nouă versiune, curent de repaus de mai puțin de 100 de microamps Conectat la baterie fără adăugarea switch-uri.
Cu indicator de tensiune (tensiunea de intrare este sub 2.7 V LED off)
Parametrii modulului
Proprietățile modulului : non-izolate-pas-up module (BOOST)
Tensiune de intrare : 1-5 V
Tensiune de iesire : 5.1-5 .2 V (puteți alege între 3.3-6 V ales dacă alte tensiuni, vă rugăm să transmiteți în avans la trezorier, default transport este de 5,1 V-5.2)
Curent de ieșire : Nominală 1 A-1.5-UN singur (litiu de intrare), maxim 1.5-Un singur (litiu intrare)
Eficiență de conversie : Până la 96% (tensiunea de intrare este mai mare, cu atât mai mare eficiență) ia în Considerare următoarele test specific poze
Frecvență de comutare : 500 KHz
Ieșire de unda : 30m V (MAX) 20 M lățime de Bandă (de intrare 4 V ieșire 5.1 V, 1 A)
Indicația de tensiune : lumini LED-uri cu o sarcină (tensiunea de intrare este mai mică decât 2.7 V indicator LED off)
Temperatura de operare : gradul Industriale (-40 la +85)
Sarcină maximă de creștere a temperaturii : 30 de grade Celsius
Curent de repaus : 130u A
Regulamentul de sarcină : ± 1%
Regulamentul de tensiune : ± 0.5%
Dinamic, viteza de raspuns : 5% 200u S
Scurt-circuit de protecție : Niciunul, dacă există un scurt-circuit de protecție poate fi instalat baterie cu litiu pentru protecția datelor de intrare, sau de a folosi o baterie cu litiu cu protecție.
De Intrare Protecție La Inversarea Polarității : Nici Unul
Conexiune : Sudare
Metoda de introducere : ÎN + intrare este la nivel, ÎNTR - negative de intrare
Aplicații
1). DIY o putere mobil, trebuie doar să introduceți acumulatorul conectat la o sursă de alimentare, puteți ieșire tensiune de 5 V pentru telefon, MP3, MP4, PSP, incarcator, foarte simplu și convenabil, oh.
2) În scopul de a alimenta dispozitive electronice atunci când dispozitivul are nevoie de 5 V de alimentare de multe ori, cu toate acestea sunt acum în mâinile singura baterie litiu -alimentat, cu impuls direct din acest modul 5 V, rezolva problemele tale.
3) La nivel de sistem de alimentare înainte, atunci când faci un proiect, atunci când intrarea este alimentat de la baterie (1-5 V), atunci când, și placa de sistem și necesită un 5 V de alimentare reglementate, apoi alegeți acest modul vom fi cea mai bună alegere, nu de depanare direct de pe aparatul poate funcționa, ușor de a face și eficientă de mare putere. Pentru o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați
Shippment Comenzile vor fi expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata de verificare. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta. Elementele vor fi marcate ca "Cadou" in valoare scăzută. Timp de livrare (zile lucratoare) : Pls oferim Cutii postale sau Coduri de Adresă. Tara De Aprox. Timpul de livrare
Hong Kong Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 7-14 zile lucrătoare Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 7-21 zile lucrătoare Altă Țară 15-30 de zile lucrătoare UPS sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucrătoare Altă Țară 5-10 zile lucrătoare
Returnarea/Restituirea Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! Atât de Înlocuire și de Returnare Bani sunt acceptați . Taxă de retur permite cu cumpărătorul.
Garantie 12 luni garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte(exclusiv cele realizate de Om daune).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produs defect TREBUIE să FIE raportate și returnate în termen de cel

Caracteristicile produsului

Numărul De Model:
Boost Convertor de Tensiune Regulator module
Faza:
DC-DC Step-UP de Alimentare Convertor de Tensiune Boost
Tip Curent:
Booster Circuit 3V 5V 1A Mai mare Eficiență 96%

Produse conexe