• Fresco
Multi-color 3D din Lemn Soma Puzzle Teaser Creier IQ Mintea Lemn Tetris Cube Puzzle-uri de Joc Jucarii pentru Copii Adulți

Multi-color 3D din Lemn Soma Puzzle Teaser Creier IQ Mintea Lemn Tetris Cube Puzzle-uri de Joc Jucarii pentru Copii Adulți

RON 28.00
RON 30.60
Bunuri
En la tienda


IQ Soma Puzzle din Lemn
Detalii Produs
Ambalare : plastic psihiatru folie Dimensiune : despre 6 * 6 * 6 cm Material : Lemn varsta Recomandata : de la varsta de 6 & Misiune : demontați puzzle-ului și de a folosi apoi aceste piese din lemn pentru a asambla un cub.
Acesta este un joc distractiv de puzzle din lemn, care se bazează spatical inteligenta! Piesele pot fi luați în afară de a construi tot felul de forme creative sau stivuite și echilibrată în orice număr de moduri. Din lemn, acest puzzle are mai natural, atrăgătoare simt că este calmant pentru a juca cu.
Plata :
Vom accepta toate mijloacele de plată Aliexpress aprobat.
Transport :
1. Postul va fi livrat în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. a finalizat.
2, Pls asigurați-vă că adresa dvs. este complet corectă atunci când plasați o comandă.
3. Vă rugăm să rețineți că, uneori, vamal va prelungi durata de livrare, p leasing nu ezitați să ne contactați în primul rând pentru starea de expediere înainte de feedback-ul.
4. Se întoarce de regulă : 7 zile de schimb, cumpărătorul plătește taxele de returnare.
Feedback-ul :
1. Toate cele 5 stele feedback-ul este foarte important pentru noi, așa că, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, pls da-ne un feedback pozitiv, multumesc.
2. Dacă orice motiv nu sunteți mulțumit sau nemulțumit de produsele mele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul, pls da-ne o șansă de a rezolva problema într-un mod prietenos.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom face un răspuns urgent.

Caracteristicile produsului

Avertizare:
piese mici, nu pentru copii sub 3 ani
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
8-11 Ani,12-15 Ani,Adulti,> 6 ani,> 8 ani
Material:
Lemn
Stil:
Formă Geometrică
Numărul De Model:
WT69
Puzzle Stil:
Soma Puzzle

Produse conexe