• Fresco
MyFlyDream MFDLink Rlink 433Mhz 8 Canale cu Rază Lungă Receptor UHF RX pentru FPV

MyFlyDream MFDLink Rlink 433Mhz 8 Canale cu Rază Lungă Receptor UHF RX pentru FPV

RON 192.00
Bunuri
En la tienda

My Fly Dream MFDLink Rlink 433 Mhz 8 Canale cu Rază Lungă Receptor UHF RX pentru FPV
Această listă a inclus doar 1 receptor,pls faceți clic pe 27773 dacă doriți Tx+RX Set
Introducere :
- Prima UHF soluție de sprijin 16-chan perfect, dovedite cu Taranis X9 D și Jeti DC16. Bazează pe cele mai recente RF soluție, sensibilitate foarte mare ca -115d Bm. Dovedit robust super rapid salt de frecvență algoritm, combinate cu ID-ul Unic pentru fiecare modul(RAFHSS), asigura excelente interferențe-imunitate capacitate. Suport aproape toate radiourile de pe piață de la 2 canale la 18 canale dacă există un antrenor de port incluse. Scăzut și modul de mare putere de comutare(400mw și 800mw)
- Mecanism de siguranță stabilite în Tx partea pur și simplu prin apăsarea unui buton. Suport pentru ambele 2 axe și cu 3 axe cap-tracker direct, și aleatoriu de cartografiere urmărire canal printre cele 16 canale.
- Suport 2 PPM sursa de intrare separat și în mod aleatoriu de cartografiere
- Suport 1 Tx la mai multe Rxs și mai multe Txs la 1 Rx.
- Banda de frecvență configurabil între 410-510 Mhz(implicit 431-441 Mhz). Port Micro USB inclus pentru configurare și actualizare a firmware-ului, nu este nevoie de suplimentare flash tools, nu este nevoie de nici un driver instalat, suport pentru toate sistemele de OPERARE,cina ușor de utilizat. Portul EXT de prelungire, suport Futaba rețelelor conținând metal și Spektrum/JR Satelit port și planul de a sprijini Joystick-ul de control, etc. Dual-direcția comunicare este gata. Bogat audio avertismente pentru joasă tensiune, greșit PPM conexiune sau de intrare, comutatorul de alimentare, de siguranță setare, legare, etc. Personalizate de metal periat caz, bine protejate și bună disipare a căldurii, cea mai usoara greutate(64g numai) face mai ușor pentru a seta până la radio și wonât afecta COG.
- Diversitatea receptor cu dublă indicatori cu LED-uri, pentru a îmbunătăți considerabil performanța.
- CPPM ieșire în canal separat în Rx parte.
- RSSI de ieșire(analogică tamponat), în separat canal în Rx parte.
- Poate-interfață bus inclusă în Rx partea de prelungire.
- Personalizate antene cu un nivel scăzut VSWR pentru cea mai bună performanță.
- Diferite receptoare de a alege pentru diferite aplicații pe Deplin testat cu Futaba, Spektrum/JR, Turnigy/Flysky/imax 9x2, Frsky Taranis, Jeti, TDF, walkera, etc.
Receptor :
- Dimensiune : 45*30*6mm
- Greutate : 16g
- Tensiune de alimentare : 4-6v
- Curent : 75ma/5 V
Lista de pachete :
- 1 x receptor cu antena
Declarația vamală : Vom declara 10% Valoarea și trimite-l ca un cadou pentru evaziune fiscală.
1. Putem accepta T/T , Western Union și Paypal,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.
2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
3. e sur Mak e care le-ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.
4. Va vom trimite bunurile în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.
5.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.
4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.
1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!
Bine ati venit la magazinul nostru, UUUSTORE en-Gros RC Magazin Hobby.
Suntem un vanzator cinstit pe Aliexpress. Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate.
Dacă aveți orice probleme, suntem foarte bucuros dacă puteți să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Sper să avem o bună cooperare cu tine pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristicile produsului

Nume De Brand:
uuustore
Material:
Plastic
Plastic Tip:
PC
RC Piese si Acc:
Emițătoare
Instrument De Consumabile:
Tăiere
Pentru Un Tip De Vehicul:
Avioane
Numărul De Model:
433Mhz Receptor
Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță

Produse conexe