• Fresco
RF500TB micro motor de curent continuu 3-12V

RF500TB micro motor de curent continuu 3-12V

RON 22.00
Bunuri
En la tienda


Rong domeniu Washington magazin pilot
Motor produs instrucțiuni :
1. Atunci când utilizați un motor, nu au un legat, cum ar fi următoarea doză nu prin rotirea arborelui în lagăr, funcționarea motorului.
2. De rotație a arborelui poate avea efecte opuse asupra duratei de viață a motorului. În scopul de a prelungi durata de viață, vă rugăm să verificați dacă sarcina este în conformitate cu dispozițiile, nu suprasarcină, sau capătul arborelui de bunuri pentru a fi suspendat.
3. De fabricație grele radiații excentricitate sarcina, dăunătoare motor viață.
4. Nu depozitați în jur de înaltă temperatură sau umiditate extremă, de asemenea, nu așezați în coroziune de gaz, va reduce motor efect.
5. Nu alerga la temperaturi ridicate si umiditate.
6. Atunci când puterea este negativă bornele motorului de lipit, pistol de lipit de temperatură 340 C ±40 Temperatura, timp de incalzire 3 În câteva secunde, cele de plastic nu pot fi deformate, în muncă, astfel încât punctul de lipire în motor sau rupe capăt al firului, astfel încât funcția motorie declin.
7. Nu lăsați arborele motorului este blocat, atunci când de intrare de putere, într-o perioadă scurtă de timp se va face supraîncălzirea motorului și a ars accesoriile sale.
8. Din cauza lipsei de personal tehnic, astfel încât motorul în caz de trimitere la problema, sau suprafața de judecătorul este în mod clar un defect, nu o calitate garantata.
9. Alimentare cu energie electrică, și să fie sigur de a fi în intervalul de măsurabilă cerințe.
10. Scripete sau unelte de instalare, în presă, nu crește anormal.
11. La instalarea motorului, șurubul este prea lung, va determina motorul în sine și rotorul de contact, va afecta caracteristicile.

Caracteristicile produsului

certificare:
CCC
Tip:
Micro Motor

Produse conexe