• Fresco
FANTU de Înaltă Densitate 5.0 mm Pescuit Tungsten Margele 18g/cc tungsten Vânătoare Praștie Bile de înaltă puritate de tungsten mingea Atrage Greutate

FANTU de Înaltă Densitate 5.0 mm Pescuit Tungsten Margele 18g/cc tungsten Vânătoare Praștie Bile de înaltă puritate de tungsten mingea Atrage Greutate

RON 100.00
Bunuri
En la tienda


FANTU de Înaltă Densitate 5.0 mm Pescuit Tungsten Margele 18g/cc tungsten Vânătoare Praștie Bile de înaltă puritate de tungsten mingea Atrage Greutate
Producția De Introducere
de înaltă densitate : 18g/cc
de înaltă puritate : 97%tungsten, Nickel2.5%, Fe1.5% .
cerere de vânătoare ,supape,rulmenti,perforare,slefuire,industria chimică
tungsten mingea este întotdeauna exportate în UAS,Europene si Rusia.
Imagini De Produs
NOTIFICARE
Culoarea poate varia ușor cu produsul vei primi în cele din urmă,din cauza iluminat si flash utilizat în luarea fotografie.Diferențele de culoare poate fi, de asemenea, cauzată de monitor calități sau necorespunzătoare setările monitorului.
Fotografii de produs nu se arată actuasize,vă rugăm să consultați descrierea produsului pentru dimensiunea detalii.Mărimea și lungimea sunt aproximative, dar, de obicei, foarte aproape.Dimensiune ambalare pot fi diferite de la pachet veți primi,ca transportatorii internaționali ne percepe, de obicei, de greutate, nu de volum.
PUTEM OFERI O MAI COMPETITIVE de PREȚ PENTRU WHOLESALLERS , nu
Ezitați să contactați cu noi prin intermediul Comerțului Manager sau lăsați-ne un mesaj text.
De plată și de Transport maritim
1) Vom accepta Alipay(ESCROW), Paypal.
2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,sau vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.
3) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.Dacă adresa de livrare este greșit, vă rugăm să ne contactați.
4) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
6) Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
Feedback-ul
Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, noi depindem clienților satisfication pentru a reuși. Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.
Atunci când primiți bunurile dumneavoastră,vă rugăm să verificați dacă cantitatea este de dreapta,și de calitate este acceptat.Dacă găsiți orice erori sau defecte de calitate,vă rugăm să nu ne lăsați "1" star"2 stele"."3 stele" feedback-ul fără a contacta cu noi si veți obține problemele tale sunt rezolvate.
Dacă sunteți mulțumit cu ordinea și experiențe cumpara cu noi,vă rugăm să ne lăsați un "5 stele" pozitiv feedbac k .Vă mulțumesc!

Caracteristicile produsului

Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Râu
Numărul De Model:
tungsten mingea atrage greutate
categorie:
Nada Accesorii
Tip:
Momeală Artificială
Nume De Brand:
FANTU
Material:
tungsten 97%-Ni2.5-1.5 Fe
Dimensiune:
5.0 mm
densitatea:
18g/cc
cuvinte cheie:
tungsten margele
Ambalare cantitate:
100buc pentru un singur lot

Produse conexe