• Fresco
RealTS Trompetist 02416 1/24 HURRICANE Mk. II C/TROP

RealTS Trompetist 02416 1/24 HURRICANE Mk. II C/TROP

RON 171.40
Bunuri
En la tienda

Real TS Trompetist 02416 1/24 HURRICANE Mk. II C/TROP Hawker Hurricane este un luptător Britanic de design din anii 1930. Unele 14.000 de Uragan și de Mare Uragan luptători și bombardierele au fost construite până la sfârșitul anului 1944. August 1940 a adus ceea ce a devenit Uragan a strălucit în istorie : Bătălia de La marea Britanie. RAF Uragane a reprezentat pentru mai multe avioane inamice ucide decât toate celelalte apărări combinate, inclusiv a tuturor aeronavelor și de la sol de apărare. Mai târziu în război, Uraganul servit admirabil în Africa de Nord, Birmania, Malta, și aproape toate celelalte teatru în care RAF au participat. Uraganul a suferit multe modificări în timpul vieții sale, care rezultă în mai multe variante majore, inclusiv Mk IA, interschimbabile cu aripi de locuințe opt 7.7 mm (0.303 în) arme;Mk IIC, cu un Merlin XX motorului; Mk IID, un tankbuster cu două 40mm arme anti-tanc, plus două 7.7 mm arme. În timpul războiului, Uragane s-au vândut în Egipt, Finlanda, India, irlanda, Persia, Turcia și URSS Air Corps. Scara : 1 : 24 Tip : Static kit Dimensiuni : Lungime : 408mm Lățime : 508mm cantitatea de Piese : 233pcs
Prieten Drag,
Multumesc pentru vizita magazinul nostru! Legate de transport maritim și de plată, trebuie să clarifice cât mai jos. Vă rugăm să citiți înainte de a cumpăra :
1. Pentru transportul de Brazilia, ne-am promis că data de livrare este de maxim 90 de zile de china post air mail sau Speciale-line YW, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 90 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
2. Pentru transportul în rusă și Belarus , vă sugerăm să alegeți : serviciile de Finlanda, cu mai ieftin costul de transport maritim și de livrare rapida, am promis că în termen de 40 de zile de livrare data de : serviciile de Finlanda, dacă nu ați primit comanda dvs. în termen de 40 de zile de : serviciile de finlanda, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
3. Pentru china post air mail de expediere în alte țări (cu excepția Braziliei), am promis că în termen de 60 de zile de data de livrare, în cazul în care comanda nu a livrat în termen de 60 de zile, vă rugăm să dispută deschisă și cerere de restituire imediat, va vom rambursa toate plățile înapoi fără întârziere.
4. Gratuit de transport maritim produs în rusă, Belarus, va vom trimite prin : serviciile de finlanda. Transport gratuit pentru Brazilia, va vom trimite prin Specială-linia YW, transport gratuit la Americani, ne va livra prin E-pachete, pentru alte țări, va vom trimite prin china post air mail.
5. Dacă primiți elementul în stare proastă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi cea mai bună soluție pe care o avem.
6. De asemenea, vom accepta paypal de plată, dacă aveți nevoie, vă rugăm să contactați cu noi si ne va lasa sa stii contul nostru de paypal atunci.
7. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm fel să ne dea un 5 star feedback-ul , bunatatea suport înseamnă mult pentru noi!
Mulțumesc pentru atenție și sper că veți avea o mare experiență de cumpărături în magazinul nostru!

Caracteristicile produsului

Nume De Brand:
RealTS
Gen:
Unisex
Scara:
1
Vehicul:
Avioane
Tip:
Avion
Tema:
Vehicul
Intervalul De Vârstă:
> 14 ani
Numărul De Model:
02416
Material:
Plastic
Avertizare:
14+
Plastic Tip:
ABS

Produse conexe