• Fresco
Apă dovada LCD wireless Vibrații contor contor Pentru Motocross motor barca cu Snowmobilul motocicleta drujba ATV-uri, jet ski

Apă dovada LCD wireless Vibrații contor contor Pentru Motocross motor barca cu Snowmobilul motocicleta drujba ATV-uri, jet ski

RON 58.00
RON 76.80
Bunuri
En la tienda


Runleader este mândru să prezinte noua RL-HM016 B Digital Wireless Vibrații contor de Ore. Se poate lucra pe orice motor.Ea are un puternic sistem de sincronizare și funcție unică de design.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , înregistrarea parțială timp de funcționare PAr ,Sensibilitatea poate fi setată Mare sau mică SEN ,contorul poate fi de blocare atunci când nu utilizați Loc, etc.
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat de către un autocolant,Rata de rezistent la apa IP68,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China .
Acest contor de ore de înregistrare cele mai multe motoare total de ore de funcționare și parțiale timp prin obtinerea de inducție de vibrații. Ora contor indică numărul total de ore și parțiale, în timp, a acumulat. Parțială de distribuție pot fi vizualizate și resetare prin apăsarea butonului.
Acest lucru poate fi folosit pe diferite motoare și mașini. Este ideal turometrului pentru Paramotoare, Microlights, Motoare Marine - Inboards și Exterioare. De asemenea, utilizarea de Pompe, Generatoare, Mowesr, Model Barci, motociclete, Scutere, Curățare și Drujbe.
Contorul poate seta sensibilitatea în funcție de motor de vibrații puternice sau nu.
Acest contor poate fi blocată prin apăsarea butonului. Atunci când nu utilizați contor de ore , utilizatorul poate bloca cu ușurință.
Despre Cumpărare
1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.
2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Va vom informa in perioada de activități de promovare.
4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service. Discount-ul va fi dat în curând.
5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.
Despre Plată
1. Acceptam plata prin Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Despre Transport
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.
6.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact.
Despre Garanție
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.
3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.
4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.
Despre Returnare și Rambursare
1. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.
2. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Despre Feedback-Ul
1. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți. Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunosc problema.
2. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat. Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca shopping-trimiteri la alți cumpărători.

Caracteristicile produsului

Nume De Brand:
runleader
Caracteristici Speciale:
Întreținere și înlocuiți uleiul serviciu de memento
Tip De Material:
ABS
Lățime Produs:
3.2cm
Articol Greutate:
60g
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
6.8cm
Numele Modelului:
RL-HM016B
Înălțime Element:
1.4cm

Produse conexe