• Fresco
Runda lcd oră metru cu led indicator de baterie Ecartament Ecartament 12V 24V 36V 48V 72V pentru masina de golf tractor sweeper

Runda lcd oră metru cu led indicator de baterie Ecartament Ecartament 12V 24V 36V 48V 72V pentru masina de golf tractor sweeper

RON 80.00
RON 107.20
Bunuri
En la tienda


Runleader este mândru să prezinte noua RL-BI004 Indicator de Baterie cu contor de Ore. Se poate lucra pe cele mai multe plumb acid baterie de stocare.Ea are un puternic indicator de baterie de sistem și sistemul de distribuție, precum și alte caracteristici unice de design.
Indicator de baterie Sistem, Inclusiv : Întârziere de Afișare Funcție,opriți Funcția de Memorie,Circuit Deschis Funcția de Resetare,etc.
Sistem de distribuție, Inclusiv : acumularea total de ore de funcționare TOT , total ore resetabile RESET , etc.
Design unic, Inclusiv : easy SNAP-IN de instalare,datele stocate în mod automat după diaconnecting cu bateria,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Ea are un brevet în China.
Acest indicator de baterie cu oră metru are 10 LED-uri de afișare grafic de indicator de baterie și de 6 cifre display LCD de contor de ore. Doi Funcție lucra împreună și de a afișa în mod evident.
Indicator de baterie se potriveste pentru plumb acid baterie de stocare, pot lucra la 12/24 V,36 V,48/72 V baterie.Alt tip de baterie(cum ar fi GEL, AGM, Li Fe O4) trebuie personalizat,vă rugăm să contactați centrul nostru de service. După conectarea contorului de 12/24 de pin sau 48/72 de pin cu baterie, contor va identifica automat de tensiune.
Acest indicator de baterie cu contor de ore poate identifica noua baterie inteligent.
Acest indicator de baterie are un timp de întârziere pentru a evita afișarea greșită despre nivelul bateriei.
Acest indicator baterie proiectat cu o funcție care nivelul bateriei poate fi doar în jos, nu în sus. Acest lucru va face ca indicatorul de baterie nu întotdeauna în sus și în jos brusc.După cum știm cu toții, fără încărcare, nivelul bateriei nu vor sau complet.
Pentru a menține bateria, acest indicator baterie funcția conceput cu recunoaștere false de încărcare a bateriei de semnal.
Acest indicator de baterie va reamintesc bateriei nivel din ultimul timp, dacă nu este complet încărcată.
Acest contor de ore echipamente de înregistrare total de ore de funcționare . Ora contor indică numărul total de ore acumulate. Și numărul total de ore poate fi resetat.
Despre Cumpărare
1. Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă.
2. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
3. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. Va vom informa in perioada de activități de promovare.
4. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service. Discount-ul va fi dat în curând.
5. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat.
Despre Plată
1. Acceptam plata prin Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Despre Transport
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.
6.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact.
Despre Garanție
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.
3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.
4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.
Despre Returnare și Rambursare
1. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.
2. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Despre Feedback-Ul
1. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți. Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunosc problema.
2. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat. Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca

Caracteristicile produsului

Tip De Material:
ABS
Articol Diametru:
4.3cm
Înălțime Element:
3.9cm
Nume De Brand:
runleader
Lățime Produs:
4.3cm
Articol Greutate:
60g
Element De Lungime:
4.3cm
Extern De Certificare De Testare:
CE
Numele Modelului:
RL-BI004
Caracteristici Speciale:
Monitorizarea putere de securitate și înlocuiți uleiul memento

Produse conexe