• Fresco
Autentic Hicello 1 Bucată de Cusut Picior Presor Interne Mașină de Cusut Elastic piciorușului Presor NR.7568-2 Costura

Autentic Hicello 1 Bucată de Cusut Picior Presor Interne Mașină de Cusut Elastic piciorușului Presor NR.7568-2 Costura

RON 5.00
RON 7.40
Bunuri
En la tienda


Caracteristici
Potrivit pentru uz casnic multifunctional masina de cusut, cum ar fi Frați,CÂNTĂREȚ,FEIYUE,JUKI,fluture și alte multifunctional masina de cusut. Standard de picioare, și design transparent,ușor pentru a coase.
Dimensiuni : 35mm*17mm(1.38"*0.67")(L*W) . Lista De Pachete :
Transparent Standard piciorușului Presor x 1 buc
Nota : FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.
sac sac sac
Politica De Transport Maritim
Metoda De Plata
Acceptam Alipay. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda.
Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.
Politica De Returnare
Toate vânzările sunt finale.
Dacă marfa pe care ai primit este defect sau deteriorat în tranzit lung, vă rugăm să contactați-ne liber. Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare, URGENT.
Dacă alte motive vrei să îl ducă înapoi la noi, va fi responsabil pentru întoarcerea taxa de transport si va vom trimite înlocuirea după primirea returnat.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV primit eliminat complet plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Dacă sunteți nemulțumit de orice motive, vă rugăm să nu fie rapid pentru a lăsa un nivel SCĂZUT (mai PUȚIN de CINCI STELE) sau Neutru/Negativ Feedback-ul. Doar contactati-ne pentru rezolvarea problemelor în orice moment. Vom încerca cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții cât mai repede. Vă rugăm să fiți siguri cu noi.
Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Contactati-Ne
E-mail/Aliexpress mesaj este prioritatea noastră de servicii pentru clienți.
Dacă nu primi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare, vă rugăm să verificați Mesajele Mele în cazul în care furnizorul de e-mail are o prea agresiv filtru de spam blocarea Aliexpress e-mailuri. Vă rugăm să ne e-mail din NOU.

Caracteristicile produsului

Nume De Brand:
Hicello
Tip:
Seturi De Scule
Utilizarea:
masina de cusut
Material:
Metal

Produse conexe