• Fresco
19x2mm Flexibile Flex Arbore se Potrivește Dremel Slefuire Lustruire rectificator Instrument Rotativ Accesorii 108cm Lungime

19x2mm Flexibile Flex Arbore se Potrivește Dremel Slefuire Lustruire rectificator Instrument Rotativ Accesorii 108cm Lungime

RON 44.00
RON 46.08
Bunuri
En la tienda


sac sac sac sac sac sac sac 4,98 /sac
19x2mm Flexibile Flex Arbore se Potrivește Dremel Slefuire Lustruire rectificator Instrument Rotativ Accesorii 108cm Lungime
Caracteristici
100% de brand nou.
Integrat de blocare a axului butonul .. pentru simplu accesoriu de schimbări.
Conectare rapidă se atașează cu ușurință la instrument rotativ în câteva secunde.
Confort prindere de mână bucata permite confortul și controlul degetului Integrat de blocare a axului buton.
Se potrivește Dremel și alte Instrumente Rotative.
Flexibil, 36" arbore se atașează cu ușurință și se adaugă un nou nivel de versatilitate pentru proiectul dumneavoastră capacități, cu deget de control pentru lustruire, sculptură în lemn, slefuire, gravura și mai mult.
Acestea sunt toate ușor accesibile atunci când se adaugă 225 Flex-Ax de Fixare a unui fir instrument rotativ sau 10,8 V Litiu-ion fără Fir.
Noi 5" rază de îndoire oferă o mai mare flexibilitate în timpul utilizării de conectare Rapidă.
Protecția mediului, cu atenție materialul de forjare.
Conector dimensiune : 19mm x 2mm(0.75" x 0.08"), puteți alege dimensiunea când diametrul capului de tocat este 18.2-18.9 mm.
Osie Lungime : 108cm/42.52".
Lista De Pachete :
Flex Arbore Rotativ Polizor Instrument
X 1
Nota : FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.
Politica De Transport Maritim
Am expediat în întreaga Lume.
Am expediat la alipay confirmat adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Articol va fi trimis prin e-mail de Aer în termen de 24-48 de ore de afaceri, după ce a eliminat plata (cu excepția week-end și de vacanță).
Ora de sosire (estimat) :
* Statele unite ale americii/Marea Britanie/Australia/Canada : 14-21 zile lucrătoare(18-29 de ani de zile).
* Germania/Franta/Spania/Europa de Est : 18-25 zile lucrătoare(24-35 de zile).
* Alte țări : 25-35 de zile lucrătoare(35-49 de ani de zile).
Timp de transport maritim este doar estimată și nu garantat. Dacă nu sa produs după 60 de zile , vă rugăm să ne contactați pentru rezolvarea problemelor.
Pentru achizițiile în vrac în greutate de peste 2 kg, putem oferi EXPRESS fel ca mai jos :
EMS, de obicei, durează 7-10 zile.
DHL, UPS, Fed Ex, TNT, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare pentru a ajunge.
Metoda De Plata
Acceptam Alipay. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda.
Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.
Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.
Politica De Returnare
Toate vânzările sunt finale.
Dacă marfa pe care ai primit este defect sau deteriorat în tranzit lung, vă rugăm să contactați-ne liber. Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare, URGENT.
Dacă alte motive vrei să îl ducă înapoi la noi, va fi responsabil pentru întoarcerea taxa de transport si va vom trimite înlocuirea după primirea returnat.
Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV primit eliminat complet plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Dacă sunteți nemulțumit de orice motive, vă rugăm să nu fii rapid pentru a lăsa un LOW-DSR (mai PUȚIN de CINCI STELE) sau Neutru/Negativ Feedback-ul. Doar contactati-ne pentru rezolvarea problemelor în orice moment. Vom încerca cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții cât mai repede. Vă rugăm să fiți siguri cu noi.
Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Contactati-Ne
E-mail/Aliexpress mesaj este prioritatea noastră de servicii pentru clienți.
Dacă nu primi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare, vă rugăm să verificați Mesajele Mele în cazul în care furnizorul de e-mail are o prea agresiv filtru de spam blocarea Aliexpress e-mailuri. Vă rugăm să ne e-mail din NOU.

Caracteristicile produsului

is_customized:
Yes
Dimensiune:
19x2mm
DIY Consumabile:
Electrice
Numărul De Model:
flex arbore
Tip:
Alte

Produse conexe