• Fresco
Noi și originale TZ4SP-14R AUTONICS 100-240V a. c. controler de Temperatura

Noi și originale TZ4SP-14R AUTONICS 100-240V a. c. controler de Temperatura

RON 304.00
Bunuri
En la tienda


Noi și originale TZ4 SP-14 R AUTONICS 100-240 V a. c. controler de Temperatura Dual PID cu auto-tuning controler de temperatura
Made in China. TZN/TZ Series dual PID cu auto-reglare temperatura controller Dual PID de reglare automată funcție PID funcția într-un modul de mare viteză și reacție lentă model. Atunci când doriți pentru a ajunge rapid la valoarea așteptată, folosind modul de mare viteză (PIDF mode), atunci Când vrei să faci o depășire este redus la cele mai multe ore, utilizați modul lent (PID modul),. Arată de înaltă precizie : precizie mare : 0.3% (corespunzătoare intrare senzor F. valoare S) 2 tipuri de auto-reglare funcția de intrare Multiple funcția de 13 de tipuri de senzor de temperatură de intrare funcția de selecție, de intrare tensiune și curent de funcție. O varietate de alarmă funcție de ieșire : LBA, SBA, 7 tipuri de ieșire de alarmă, 4 tipuri de opțiune de alarmă Built-in PV funcție de transmisie, de ieșire. (4-20m ADC), comunicare RS485 ieșire Analogice de intrare poate fi configurat punctul zecimal.
Reper produs preț și stoc schimba, nu trimite comenzi direct,vă rugăm să contactați-mă, vă mulțumesc.
Am doar vânzările autentice, produse originale,a refuzat să-fals.
Suntem un en-gros și vânzări pentru integrarea electronică a companiei.
OMRON și AUTONICS, AUR,BOLNAV, FOTEK gamă completă de produse.
PLC includ în principal : Omron, LS(LG) și DELTA. Comutator senzor include, în principal : OMRON, AUTONICS, BOLNAV, OPTEX, KEYENCE, LEUZE. BUSSMANN Siguranța MODULE IGBT .
Deoarece specialitate, astfel încât accentul, mai demn de încredere. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați.
Restituire & Înlocuire
1. În termen de 10 zile de înlocuire sau returnare.
2.Produse noi și originale,de calitate, perioada de garanție 1 an.
3. Orice proiect trebuie să se asigure că integritatea produsului,aspectul nu este deteriorat,în original stat condiții,au eligibile pentru o restituire sau de înlocuire.
4.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate. Cald prompt : 1. Când să semneze pentru colet, vă rugăm să verificați, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să feedback-ul în termen de 48 de ore. 2. Orice accesorii înainte de a înlocui, vă rugăm să testați în primul rând,și apoi instalați.Evita de a cauza pierderi inutile. Mai multe produse vă rugăm să faceți clic pe :

Caracteristicile produsului

Numărul De Model:
TZ4SP-14R
DIY Consumabile:
Electrice
is_customized:
Yes

Produse conexe