• Fresco
30 de bucăți de mătase broderie / Suzhou firul de brodat / comune culoare fir de mătase / bastoane mici de broderie de mână broda

30 de bucăți de mătase broderie / Suzhou firul de brodat / comune culoare fir de mătase / bastoane mici de broderie de mână broda

RON 27.92
Bunuri
En la tienda


30 de piese fire / Spiraea broderie / mătase brodat / goblen, broderie fir / fir de broderie
30 de piese fire / Spiraea broderie / mătase brodat / goblen, broderie fir / fir de broderie
eu va trimis 30 de piese fire ,30 de culori diferite ,
lungimea este de : 20-25 metri / o singură bucată
NOTĂ :
Lucrătorii ajuta să alegeți culoarea, aceasta este o sarcină foarte dificilă ! deci, nu putem garanta sută la sută corect ! După cum știm cu toții, lucrătorii de munca este foarte grea, poate operatorului de eroare,îmi pare rău ! dacă apare o eroare, va fi republicată în următoarea ordine ,și vă dau un cadou ! deoarece transportul este scump ! și-ți dau același discout,dacă nu sunteți de acord,vă rugăm să nu alegeți comanda,multumesc .
lungimea este de : 20-25 metri / o singură bucată
Livrare :
1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul ești în țara ta. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
1. Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
2. Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
3. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile produsului

Utilizarea:
Croșetat,Țesut,Cusut,Pliculet,De Mână De Tricotat,Broderie,Tricotat,Cu Cruciulițe
Caracteristică:
Contracție Redusă,Rezistent La Temperaturi Ridicate,Rezistent La Apa,De Mare Rezistență,Rezistent La Abraziune,Elastic,Eco-Friendly,Rezistente La Substanțe Chimice
Material:
Matase / Bumbac
Numărul De Model:
001
Model:
Vopsit
Greutate (g/bila):
0.025
Număr De Fire:
5
Technics:
Mercerizat
Fire Tip:
Filament

Produse conexe