• Fresco
UE Plug SUA Plug Adaptor de Alimentare AC UE Încărcător de Perete Pentru E-Cig Tigari electronice Tigara Electronica EGo Baterie Adaptor Transport Gratuit

UE Plug SUA Plug Adaptor de Alimentare AC UE Încărcător de Perete Pentru E-Cig Tigari electronice Tigara Electronica EGo Baterie Adaptor Transport Gratuit

RON 8.00
Bunuri
En la tienda

Acest produs este Ridicata UE Plug AC Adaptor de Alimentare și NE-Plug AC Adaptor de Alimentare pentru toate Tigari Electronice si E-tigara battey.
* Numele produsului : adaptor de alimentare
* Special pentru tigara electronica
* UE plug Plug SUA
* Intrare : 110-240 V/AC 50/60 Hz 150m A
* Ieșire : 5.0 V-500m A50m A
* Model : TJ-B74
1 * adaptor de Alimentare * în mod Normal, vom livrare de pachete în 24 de ore. * Vă rugăm să fie atent de a scrie corect adresa și numărul de telefon. * Acceptam DHL, EMS, China post air mail,Suedia post air mail,Epacket și etc. DHL : 3-5 zile EMS : 5-13 zile Epacket : 6-15 zile China post air mail(Suedia post) : 10-31 zile * vă Rugăm să vă rugăm să ne contactați dacă doriți să cumpere în vrac, ne-ar putea furniza transport gratuit prin DHL.Am putea de transport gratuit prin DHL direct odata ce ordinul este de peste 300$. * Rambursare sau înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. * Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. Produsele returnate vor fi testate și să se stabilească o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. * Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în. Noi oferim 1 luna de înlocuire și 6 luni de întreținere garanție. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primele 6 luni. * Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet).
Ne-ar fi foarte appreciateful pentru tine, dacă sunteți bucuros să părăsească 5 excelent feedback-ul pentru noi.Dacă aveți orice întrebări atunci când primiți produsele noastre,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom face din plin eforturile pentru a rezolva probleme.Vă rugăm amintiți-vă pentru a confirma la web atunci când primiți produsele noastre.Vă mulțumesc foarte mult.

Caracteristicile produsului

culoare:
Negru
Standard:
SUA, UE
Interfață De Ieșire:
Ieșire USB
Inteligent De Încărcare:
No
Tip:
Electric
Model Compatibil:
Țigări Electronice
ecran de afișare:
No
Încărcare rapidă:
Da
Nume De Brand:
NIGEL
Numărul De Model:
Încărcător De Perete
culoare:
Negru

Produse conexe