• Fresco
10BUC Normal deschis Tip Senzor de Vibrații Modul de Vânzare Fierbinte

10BUC Normal deschis Tip Senzor de Vibrații Modul de Vânzare Fierbinte

RON 12.00
RON 14.20
Bunuri
En la tienda


De vânzare la cald în mod Normal de Tip deschis Senzor de Vibrații Modul
Modulul Caracteristici :
Comparator de ieșire, semnalul este curat, forma de undă, de conducere capacitatea de a depăși 15m A
Tensiune de alimentare de 3,3 V-5 V
La ieșire sub forma : Digital ieșiri de comutare (0 și 1)
Fix gaura de cui pentru o instalare ușoară
Largă de tensiune LM393 comparator
Module folosind instrucțiunile :
Produsul nu vibrează, vibrează comutator fost închis conducta de stat, la ieșirea scăzut, indicatorul luminos de culoare verde;
Produs vibrație, vibrații comuta instantaneu deconectați de ieșire, de ieșire de mare, lumina verde nu este aprins;
Producția și microcontroler este conectat direct la microcontroler pentru a detecta înaltă și joasă, astfel detectarea vibrațiilor mediului, juca o alarmă rol
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.
Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.
Retur :
Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi
Garanție :
Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.
Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile produsului

Nume De Brand:
ARTOU
Tip:
Regulator De Tensiune
Starea:
Noi

Produse conexe