• Fresco
10buc Gol PVC Alb Hico 1-3 magnetic stripe card de Card de Credit de Plastic 30Mil de Carduri Magnetice cu tipărit pentru card printer

10buc Gol PVC Alb Hico 1-3 magnetic stripe card de Card de Credit de Plastic 30Mil de Carduri Magnetice cu tipărit pentru card printer

RON 23.96
Bunuri
En la tienda


Caracteristică :
Cardul Magnetic este cel mai consumat și cel mai popular card, confectionat din material PVC. Dimensiunea internațională standard (86 * 54 * 0.76 mm).Withing delicate outlook și netede, ea are o mulțime de funcții în numerar stocarea, control acces, calitatea de membru de identificare.La Magneci Card aplicate pe scară largă în diverse domenii, precum cel bancar, telecomunicații, transporturi, afaceri, titluri de valoare, supermarket-uri, hoteluri, saloane de infrumusetare, farmacii, spitale, sala de fitness, fotografie, ochelari, restaurante și în alte domenii.
1. Cu Hi Co III-Track Bandă Magnetică.
2. Grafic poate fi imprimarea pe ambele fețe ale Cardului suprafață de
3. toate sublimare PVC Imprimante de Carduri.
4. 10 bucati la 1 pachet.
5. Dimensiune : 85mm (Lățime) x despre 54mm (Înălțime) x 760 microni / 30mil (Gros).
6. (Același standard ISO Cardului de Credit.)
7.Temperatura De Lucru : 0-40(Grad)
8.De Stocare a datelor : Perioada de Aproximativ zece ani
9.Cale magnetică : Track 1, 2 și 3
10.o parte este gol,cealaltă parte are banda magnetica hico.
Pachet :
10pcsx Hico gol magnetic stripe card
Carduri de calitate Pentru Toate IDENTITATE cu Fotografie Imprimante de Carduri, Inclusiv
Data Card, Zebra, Fargo, Evolis, Magicard, BNS si etc.
(Aceste Carduri Nu Va Funcționa În Imprimantele Cu Jet De Cerneală)
Aplicații :
Întreprinderi, banca, de trafic, de asigurare, super de marketing, parcare, scoala, biblioteca de management. Control acces, etc.
Politica de plata modalitate de Plată : Escrow. Vă rugăm să plătească bani în termen de 3 zile după licitație s-a încheiat. Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale și impozitele aferente. 24 de ore de tehnician suport și servicii on-line,urmați Îndeaproape de până la încărcături până când a sosit.
Pentru transport : transport maritim Noastre tarifele includ costurile de transport, manipulare, ambalare și legate de costurile forței de muncă. În statele UNITE ale americii,Vom folosi Epacket de transport maritim,este nevoie de aproximativ 5~15 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii.Toate celelalte element va fi expediat prin poșta aeriană post în termen de 3 zile lucrătoare, Este nevoie de aproximativ 8-19 zile lucratoare (CA, AU, marea BRITANIE, UE). altă țară 15-35 zile lucrătoare. Toate elementele vor fi livrate pentru a cumpăra adresa lui în ordine.dacă aveți nevoie pentru a navei la altă adresă,vă rugăm să contactați cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită.
Politica de retur : scopul Nostru este furnizarea de clientul nostru satisfacție de 100% . 7 Zile Banii Înapoi de Garantare și Plină de Un An Garanție Limitată de la data inițială de achiziție. Acceptam retururi neutilizate / netestat condiție cu ambalajul orignal. Cumpărătorul are responsabilitatea de a trimite înapoi prin livrare înregistrată cu propria cheltuială. Pentru mai multe întrebări,vă rugăm să contactați cu noi.
Feedback : Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 scoruri Suntem întotdeauna gata de a fi în contact pentru a răspunde la orice întrebări sau doar vezi că totul merge fără probleme. Vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul negativ

Caracteristicile produsului

Nume De Brand:
YARONGTECH
Numărul De Model:
card magnetic
culoare:
Alb
banda magnetica:
banda magnetica hico
Magnetic:
2750oE
Dimensiune:
dimensiunea de card de credit
Grosime:
0.76 mm
Ambarcațiuni:
alb gol
Material:
card de plastic
tipărit:
Evolis pebble 4 card printer
Cerere:
supermarket card
Utilizare:
magazin de card de membru

Produse conexe