• Fresco
11-50V la 9V 1.5 a Max Putere de sex Masculin Converter CPT Mașina de Alimentare demisioneze Regulator Module rezistent la apa accesorii auto

11-50V la 9V 1.5 a Max Putere de sex Masculin Converter CPT Mașina de Alimentare demisioneze Regulator Module rezistent la apa accesorii auto

RON 7.00
RON 7.04
Bunuri
En la tienda


Caracteristici :
Lumina compact, convenabil de a folosi și de transport
Proprietățile modulului : non-izolate buck module (BUCK)
Toate epoxidice containere sigilate cu Carcasa rezistenta la apa
de joasă tensiune de protecție, performanță stabilă.
Scurt-circuit de protecție : durabile, de auto-recuperare
Super-subțire, de dimensiuni mici, de înaltă eficiență, ușor de instalare și utilizare.
Utilizate pe scară largă în Mașină, aparat, cum ar fi LED-uri, Hard Disk Player, MP3, DVD, GPS, etc
Utilizarea de înaltă calitate integrat de comutare regulator module de fabricație, calitatea este stabil și de încredere.
Temperatura de operare : Industriale (-40 la +85 grade) (temperatura mediului ambiant depășește 40 de grade, de putere mai mică de utilizare, sau pentru a spori disipare a căldurii).
Tensiune de intrare 11-50 V
Tensiune de ieșire de 9 V
Curent de iesire 1.5 a (MAX )
96% eficiență de conversie ( până la
Frecvență de comutare 150 KHz
Ieșire de unda 30m V ( max)
Regulamentul de sarcină : ± 0.5%
Reglaj de tensiune de ± 2.5%
Temperatura de operare -40 ℃ la 85 ℃ 1 X Masina de putere 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile produsului

Tip De Element:
Cabluri, Adaptoare & Prize
Tip De Material:
Materiale plastice
Tensiune:
12V
Numele Modelului:
z109426
Nume De Brand:
VODOOL
Tensiune De Intrare:
11-50V
Curent De Ieșire:
1.5 a (max)

Produse conexe