• Fresco
Masina Refit Emblema Autocolante Coperta Portbagaj Scrisoare Autocolant Pentru Haversiene Marele Zid M4 H6 H3 ABS Cromat 1 buc Masina-Syling

Masina Refit Emblema Autocolante Coperta Portbagaj Scrisoare Autocolant Pentru Haversiene Marele Zid M4 H6 H3 ABS Cromat 1 buc Masina-Syling

RON 50.00
RON 53.56
Bunuri
En la tienda


Refit Emblema Autocolante Coperta Portbagaj Scrisoare Autocolante Pentru Haversiene Marele Zid M4 H6 H3 Chrome 1 buc Masina-Syling Descriere :
1.[Numele produsului] Refit Emblema Autocolante Coperta Portbagaj Litere Autocolante
2.[aplicabile auto] Pentru Haversiene Marele Zid M4 H6 H3
3.[Material] ABS Cromat
4.[Pachet] 1 BUC
Caracteristici :
1.100% de Brand Nou și de Înaltă calitate ,Ușor de instalat
2.Ușor Coaja-N-Stick-Ul De Instalare
3.Nu de tăiere Sau Găurire Necesară
Notă :
După instalare, vă rugăm să nu se spele masina ta în termen de trei zile.
1.Acceptam plata prin alipay. alipay vă permite să trimiteți plata rapid și în condiții de siguranță on-line. 2.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile după ce plasați comanda cu noi.Va vom trimite bunurile în termen de promițătoare timp după ce plata a fost confirmată. 3.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.Acceptam alipay verificate și confirmate adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile. Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa dvs., vă rugăm să-l schimbe în aliexpress prima înainte de a plăti. 4.Prețul nostru nu include Taxele, Valoarea Impozitelor, Vămuire Taxe alte taxe.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a comanda. 5.Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele de mai sus în cazul în care a avut loc pentru anumite bunuri. Dacă percel se întoarce la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe,ne-ar trimite percel din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe și să plătească toate întoarcerea și retrimite cost, cumpărătorul nu poate anula comanda sau cerere de rambursare din acest motiv.
Elementul este trimis prin POȘTĂ. Există un timp de livrare ca urmare, vă rugăm să verificați înainte de a comanda și să aștepte un element timp de câteva zile cu răbdare. Rusia : 35-55 zile pentru a livra. Brazilia : 35-55 zile pentru a livra. Spania : 20-45 de zile pentru a livra. Uni Stat 7-15 zile livra. Zona europei : Germania, Belgia, Austria, Ungaria, Portugalia, Norvegia, Irlanda, Malta, Republica cehă, Slovacia, Slovenia, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă 20-45 de zile pentru a livra. Zona Asia : Malaezia, Thailanda, Singapore, India, Sri Lanka, Filipine, 20-45 de zile pentru a livra. Indonezia : 20-45 de a livra(de multe ori întârziere) la Mijlocul zonei asia : Turcia, Kazahstan, Uzbekistan, 25-45 de zile pentru a livra. Orientul Mijlociu + sorth america, Israel,Chile, Peru, Columbia , Mexic, Venezuela, Uruguay, Bolivia, Ecuador, Liban, Egipt, Turcia, Arabia Saudită, emiratele arabe unite, Qatar, Yemen 35-55 zile pentru a livra. OBSERVAȚI Dacă există întârzieri,aceasta poate fi cauza de vreme rea sau de control personalizat.Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de ZILE, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca cel mai bun pentru a face să vă obține produsele dorite cât mai curând posibil. În cazul în care primiți greșit de sarcini -cts din cauza eroare de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru schimb sau de restituire. Dacă este deteriorat , vă rugăm să refuze să accepte și să ne contactați cât mai curând posibil. Feedback-ul vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ. Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5. Notă : Rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația.

Caracteristicile produsului

Tip De Element:
Autocolante
design:
cuvinte
Tip:
Adeziv Sticker
Nume De Brand:
muchkey
Autocolant De Plasament:
cap
Numele Modelului:
2042
is_customized:
Yes
Model:
Vehicul Logo-Ul
Tip De Material:
ABS
Tip De Autocolant:
Autocolante Creative
Ambalare:
Vine Ambalat
categorie:
Autocolante
Material:
abs cromat
Model de masina:
Pentru Haversiene Marele Zid M4 H6 H3
mdoel 1:
Masina Refit Emblema Autocolante Coperta Portbagaj Scrisoare Autocolant
mdoel 2:
accesorii auto
mdoel 3:
Auto Styling
mdoel 4:
Parte Auto
mdoel 5:
Decorare Autocolant
mdoel 6:
Vehicul Auto Logo
mdoel 7:
Adesivos de carro
mdoel 8:
Etiquetas engomadas del coche

Produse conexe