• Fresco
Transport gratuit 1 buc de UNC American standard hss 6542 făcut UNS 12-36 HSS mașină de robinete flaut drept

Transport gratuit 1 buc de UNC American standard hss 6542 făcut UNS 12-36 HSS mașină de robinete flaut drept

RON 14.36
Bunuri
En la tienda


Descriere produs
1 buc HSS 6542 mașină de înaltă calitate, atingeți UNS 12-36 HSS Masina direct flaut Atingeți s
Robinete noastre Avantaje : Mare fabrică TG producție de calitate și de Brand nou. Material : din Oțel de Mare Viteză 6542 Acoperire : STANIU/negru/alb Spirala atingeți pentru filetare toate tipurile de cunoscut als, inclusiv oțel. completă CNC face garanta precizie mai Mare și mai durabil
Aplicație :
potrivit pentru prelucrare fier, oțel, cupru și aluminiu, mori de oțel și oțel inoxidabil.
Acest produs a aprobat ISO9002 internaționale de certificare
Dinți : standard British standard
Precizie : clasa H2
Dimensiune : UNS 12-36 HSS Mașină Atingeți s
CANTITATE : 1 BUC.
Produse Conexe :
Produse Show
Lucru Arată :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Caracteristicile produsului

Fir De Direcție:
Chiar
Numărul De Model:
VD-HS-UNS-12-36
is_customized:
Yes
Nume De Brand:
FUDO
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul de Bucăți:
1buc
Material:
Aliaj de oțel
Tip:
apăsați
Articol:
UNS ROBINETE
Material:
HSS 6542
Cerere:
Pentru oțel, mucegai oțel aliaj de greu de prelucrare
Caietul de sarcini:
UNS-12-36
Clasa de precizie:
H2
BUC:
1 buc

Produse conexe