• Fresco
Aluminiu 49mm-82mm 8pcs aparat de Fotografiat Lentilă Filtru Pas Inele Inel Adaptor Set 49-52-55-58-62-67-72-77-82mm pentru Fotografie aparat de Fotografiat

Aluminiu 49mm-82mm 8pcs aparat de Fotografiat Lentilă Filtru Pas Inele Inel Adaptor Set 49-52-55-58-62-67-72-77-82mm pentru Fotografie aparat de Fotografiat

RON 16.00
RON 18.96
Bunuri
En la tienda


Introducere :
Speciale de aviație din aliaj de aluminiu, de înaltă rezistență, rezistenta la impact, poftă de mâncare și de presiune. Procesul de prelucrare.
Tratament de suprafață : de înaltă plasă de sablare mașină și calitate a culorilor pure negru mat sau argintiu. Ultra-scăzut de reziduuri chimice, atașat la un solid!
Fontul de Manipulare : Font clar misiunea, mătase de screening non-copiator, atașat la un solid
Conținutul Pachetului :
49mm-52mm Step-up ring x 1
52mm-55mm Step-up ring x 1
55mm-58mm Step-up ring x 1
58-62mm Step-up ring x 1
62mm-67mm Step-up ring x 1
67mm-72mm Step-up ring x 1
72mm-77mm Step-up ring x 1
77mm-82mm Step-up ring x 1
8 x Step Up Inele
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Caracteristicile produsului

Calibru:
8 Step Up Inele
Numărul De Model:
117008
Nume De Brand:
alloet

Produse conexe